Audiotour door Arnon Grunberg

In 2023 vond in Museumpark Orientalis en de naastgelegen Cenakelkerk de eerste editie van de Wagner4daagse plaats. Dit vierdaags festival was gewijd aan muziek van Richard Wagner, bewerkt voor een kamermuzikale bezetting. Speciaal voor het museumpark sprak auteur Arnon Grunberg een audiotour in, die nu beschikbaar is voor alle bezoekers.

Grunberg en festival-initiatiefnemer Marc Pantus nemen u mee op een audiowandeling langs iconische plekken in Museumpark Orientalis en het begraafpark. Onderweg vertelt Arnon over uiteenlopende onderwerpen, zoals Wagner als schrijver en zijn antisemitisme, maar vooral over het thema van Wagners opera Parsifal: het lijden en de verlossing.

De audiotour speel je af op je eigen mobiele telefoon. Neem daarvoor dan ook zelf je eigen koptelefoon mee.

Audiotour: Wat is waarheid?

Deze audiotour is mede mogelijk gemaakt door Annemarie Haverkamp en de studenten Jop, Dirk, Melisa, Tom en Jon. Samen hebben ze hun talenten gebundeld om deze ervaring tot leven te brengen.

Het begon allemaal met een briljant idee dat ontstond tijdens een denktank georganiseerd door de Radboud Universiteit in samenwerking met Museumpark Orientalis. Hier kwamen studenten bij elkaar om ideeën uit te wisselen en plannen te maken voor deze audiotour.

De audiotour speel je af op je eigen mobiele telefoon. Neem daarvoor dan ook zelf je eigen koptelefoon mee.