Prachtige opnames voor jouw productie

Museumpark Orientalis leent zich uitstekend voor het maken van prachtige opnames voor jouw (commerciële) productie. Het uitgestrekte park toont de fascinerende wereld van joden, christenen en moslims. In het heuvelachtige museumpark, met zijn dorpen, pleinen, straten, akkers, flora en fauna, waant u zich in een andere wereld.

Fascinerende fotodecors

Het uitgestrekte bosrijke museumpark levert door de prachtige natuur en de sfeervolle locaties fascinerende fotodecors. Wat dacht je van monumentale gebouwen uit de klassieke oudheid in de Romeinse Stadsstraat, intieme oosterse straatjes in Beth Juda, de kleurrijke wanden van het Egyptisch Huis of aan het meer met uitzicht op het Arabisch vissersdorp?

Huisregels

Het museumpark biedt ruimte voor het maken van prachtige foto’s. Het park wordt echter dagelijks bezocht door bezoekers en zij mogen hiervan geen hinder ondervinden. Nadat we samen tot overeenstemming zijn gekomen over de afspraken hierover, ontvangt u van ons een overeenkomst voor het gebruikmaken van de specifieke locatie.

Voor deze aanvragen kunt u contact opnemen met de afdeling PR Marketing & Communicatie:  communicatie@museumparkorientalis.nl. Een datum kan worden afgestemd op basis van beschikbaarheid.

Bruidsfoto’s maken 

Wilt u bruidsfoto’s in een unieke omgeving? Museumpark Orientalis heeft diverse locaties die geschikt zijn voor het vastleggen van uw bruiloftsfoto’s.
Voor aanvragen hiervoor kunt u terecht bij de afdeling reservering: reservering@museumparkorientalis.nl.

Kosten: € 10,50 p.p.

Voortgezet Onderwijs

Projecten voor Voortgezet Onderwijs (scholieren).
Aanvragen bij de afdeling Reservering, reservering@museumparkorientalis.nl.

Kosten€ 10,50 p.p.