Prachtige opnames voor jouw productie

Museumpark Orientalis leent zich uitstekend voor het maken van prachtige foto- en of filmopnames voor jouw (commerciële) productie. Het uitgestrekte park toont de fascinerende wereld van joden, christenen en moslims. In het heuvelachtige museumpark, met zijn dorpen, pleinen, straten, akkers, flora en fauna, waant u zich in een andere wereld.

Fascinerende fotodecors

Het uitgestrekte bosrijke museumpark levert door de prachtige natuur en de sfeervolle locaties fascinerende fotodecors. Wat dacht je van de monumentale gebouwen uit de klassieke oudheid in de Romeinse Stadsstraat, intieme oosterse straatjes in Beth Juda, de kleurrijke wanden van het Egyptisch Huis of aan het meer met uitzicht op het Arabisch vissersdorp?

Aanvragen

Het museumpark biedt ruimte voor het maken van prachtige foto’s en films. Bezoekers mogen echter geen hinder ondervinden van fotoshoots. In overleg is het mogelijk om buiten openingstijden van het park te komen. Nadat we samen afspraken hebben gemaakt ontvang je van ons een overeenkomst voor het gebruikmaken van de specifieke locatie. Voor deze aanvragen kun je contact opnemen via info@museumparkorientalis.nl. Een datum kan worden afgestemd op basis van beschikbaarheid.

Bruidsfoto’s

Wil je bruidsfoto’s in een unieke omgeving? Museumpark Orientalis heeft diverse locaties die geschikt zijn voor het vastleggen van jullie bruiloftsfoto’s.

Voor aanvragen hiervoor kun je contact opnemen via info@museumparkorientalis.nl.

TENTOONSTELLINGEN
AGENDA