Locatieverhuur

/Locatieverhuur
Locatieverhuur2018-04-09T09:06:53+00:00

Het museumpark leent zich uitstekend voor het maken van prachtige opnames voor jouw (commerciële) productie.

Het uitgestrekte park toont de fascinerende wereld van joden, christenen en moslims. In het heuvelachtige museumpark met zijn dorpen, pleinen, straten, akkers, flora en fauna waant u zich in een andere wereld.

Fascinerende fotodecors

Het uitgestrekte bosrijke museumpark levert door de prachtige natuur en de sfeervolle locaties fascinerende fotodecors. Wat dacht je van monumentale gebouwen uit de klassieke oudheid in de Romeinse Stadsstraat, intieme oosterse straatjes in Beth Juda, de kleurrijke wanden van het Egyptisch Huis of aan het meer met uitzicht op het Arabisch vissersdorp?

Huisregels

Het museumpark biedt ruimte voor het maken van prachtige foto’s maar wordt dagelijks bezocht door bezoekers en mogen geen hinder ondervinden van de opnamen. Om met je af te stemmen, zullen we samen overeenkomen en ontvangt u van ons een overeenkomst voor het gebruikmaken van een locatie.

Voor deze aanvragen kunt u contact opnemen met de afdeling PR Marketing & communicatie:  communicatie@museumparkorientalis.nl. Een datum kan worden afgestemd op basis van beschikbaarheid.

Bruidsfoto’s maken 

Wil je foto’s in een unieke omgeving? Een fotoshoot op uw bruiloft kan in het museumpark worden vastgelegd.
Aanvragen bij de afdeling Reservering, reservering@museumparkorientalis.nl.

Kosten: € 10 p.p.

Voortgezet Onderwijs

Projecten voor Voortgezet Onderwijs (scholieren).
Aanvragen bij de afdeling Reservering, reservering@museumparkorientalis.nl.

Kosten€ 10 p.p.