Vergaderen op een unieke locatie

Vergaderen in het hart van een rijksmonument, te midden de bijzondere collectie van Museumpark Orientalis. In de Heilig Hart Basiliek (ook wel bekend als het ‘binnenmuseum’) kunt u met een groep tot maximaal 100 personen terecht voor werk gerelateerde overleggen, studiedagen en meer.

De ruimte leent zich ook uitstekend voor borrels of andere sociale gelegenheden.

Meer weten? Mail dan naar reservering@museumparkorientalis.nl

Bekijk hier alvast de mogelijke zaalopstelling en tarieven

Voor aanvragen kun je contact opnemen via reservering@museumparkorientalis.nl.

Nieuw: multi-inzetbare educatieruimte

Eind 2022 openden we een prachtige nieuwe educatieruimte, geschikt voor zowel scholen als uw bedrijf voor lezingen of presentaties, heidagen en meer. De ruimte is voorzien van een groot scherm en biedt ruimte aan +/- 50 volwassenen.
De educatieruimte bevindt zich in het hoofdgebouw van Museumpark Orientalis. Met uitzicht op kastanjebomen van ruim 250 jaar oud, bent u direct in het hart van het museumpark.

In overleg is catering mogelijk. Voor aanvragen kun je contact opnemen via reservering@museumparkorientalis.nl.

Prachtige opnames voor jouw productie

Museumpark Orientalis leent zich uitstekend voor het maken van prachtige foto- en of filmopnames voor jouw (commerciële) productie. Het uitgestrekte park toont de fascinerende wereld van joden, christenen en moslims. In het heuvelachtige museumpark, met zijn dorpen, pleinen, straten, akkers, flora en fauna, waant u zich in een andere wereld.

Voor aanvragen kun je contact opnemen via reservering@museumparkorientalis.nl.

Fascinerende fotodecors

Het uitgestrekte bosrijke museumpark levert door de prachtige natuur en de sfeervolle locaties fascinerende fotodecors. Wat dacht je van de monumentale gebouwen uit de klassieke oudheid in de Romeinse Stadsstraat, intieme oosterse straatjes in Beth Juda, de kleurrijke wanden van het Egyptisch Huis of aan het meer met uitzicht op het Arabisch vissersdorp?

Voor aanvragen kun je contact opnemen via reservering@museumparkorientalis.nl.

Bruidsfoto’s

Wil je bruidsfoto’s in een unieke omgeving? Museumpark Orientalis heeft diverse locaties die geschikt zijn voor het vastleggen van jullie bruiloftsfoto’s.

Voor aanvragen hiervoor kun je contact opnemen via reservering@museumparkorientalis.nl.

Aanvragen

Het museumpark biedt ruimte voor het maken van prachtige foto’s en films. Bezoekers mogen echter geen hinder ondervinden van fotoshoots. In overleg is het mogelijk om buiten openingstijden van het park te komen. Nadat we samen afspraken hebben gemaakt ontvang je van ons een overeenkomst voor het gebruikmaken van de specifieke locatie. Voor deze aanvragen kun je contact opnemen via reservering@museumparkorientalis.nl. Een datum kan worden afgestemd op basis van beschikbaarheid.