Openingstijden en entreeprijzen

Van

26 juli t/m 11 september

is Museumpark Orientalis elke dinsdag t/m zondag geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur.

Klik hier voor de complete agenda

Koop je tickets vast online

Koop je kaartjes vast online, dat scheelt wachttijd bij de kassa.

TICKETS

Bereikbaarheid

Adres, parkeermogelijkheden en OV

Bezoekadres

Profetenlaan 2
6564 BL Heilig Landstichting

Bereikbaarheid

Plan je bezoek via routeplanner.
Museumpark Orientalis beschikt over een eigen parkeerterrein, gelegen tegenover de hoofdingang. Parkeermunten zijn €5, deze koopt u bij de kassa of online.

Openbaar vervoer vanaf Station Nijmegen

  • Stadsbus 5 richting Groesbeek.  Stap uit bij halte Sionsweg. Vanaf daar is het nog ongeveer 5 minuten lopen naar de hoofdingang van het museum.

Eten en drinken

Iedere beleefperiode vind je bij ons weer andere horeca, op andere plekken in het park. Tijdens de Romeinse Zomer is de Romeinse herberg geopend. Je kunt hier heerlijk lunchen bij Sam van Knaapfood. Ook is er in het binnenmuseum koffie, thee, frisdrank en wat lekkers verkrijgbaar.

Kom je met een groep groter dan 25 personen? Informeer dan bij ons naar de cateringmogelijkheden.

Slecht ter been?

Het museum ligt in een heuvelachtig boslandschap en de afstanden zijn lang, zeker wanneer u slecht ter been bent.

Daarom rijdt er een hop-on/hop-off museum-busje door het museum. Bezoekers kunnen bij de kassa aangeven als zij hier gebruik van willen maken.

Er zijn ook rolstoelen te leen in het museum. We hebben ‘normale’ rolstoelen en een rolstoel met extra brede banden, die zeer geschikt is voor het landschap. We stellen deze graag beschikbaar voor bezoekers die afhankelijk zijn van een rolstoel.

Zowel voor het hop-on/hop-off-museumbusje als voor de rolstoelen drukken we u op het hart om voor uw bezoek contact op te nemen per mail (info@museumparkorientalis.nl) of  telefonisch (024 382 3110) om er zeker van te zijn dat u tijdens uw bezoek gebruik kan maken van deze faciliteiten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief
TICKETS