Welkom in Museumpark Orientalis! De kleurrijke wereld van het jodendom, christendom en de islam komt hier tot leven. Museumpark Orientalis is een 30 hectare groot rijksmonument waar beleving, architectuur en natuur samenkomen. Beleef op een leerzame en leuke manier de overeenkomsten en verschillen van de culturen en tradities van de drie religies in ons Joodse- en Arabische dorp en in de Romeinse straat.

Uitje voor iedereen

Museumpark Orientalis laat je de kleurrijke wereld zien van de drie monotheïstische godsdiensten en de cultuur van het Midden-Oosten. Wil je met een groep vrienden of met je familie komen of juist met school? Dan kun je bij ons terecht! Wil je meer informatie over de geschiedenis en achtergrond van het museum, kijk dan op onze pagina Over Museumpark Orientalis.

Het museum biedt je een vast aanbod van levendige en authentieke activiteiten en ambachten. Al generaties lang is Museumpark Orientalis in de regio Arnhem Nijmegen een veelbezochte bestemming. Het Museumpark is tevens het oudste openluchtmuseum van Nederland!

Scholen
Groepen

Tentoonstellingen

Het hele jaar door heeft Museumpark Orientalis diverse tentoonstellingen. De volgende zijn te zien in ons museum:

TENTOONSTELLINGEN
AGENDA