Vrienden van Orientalis

Wat fijn dat u Museumpark Orientalis een warm hart toedraagt! Wist u dat Orientalis het oudste openluchtmuseum van Nederland is? Al meer dan honderd jaar beleven bezoekers hier bijzondere momenten. De unieke combinatie van het glooiende landschap en rijke geschiedenis draagt bovendien bij aan verbinding tussen verschillende levensovertuigingen en religies. Wat ons betreft blijft Museumpark Orientalis nog eens honderd jaar mensen inspireren en verbinden. Maar we kunnen dit niet alleen, daar hebben we hulp van anderen bij nodig. helemaal in deze periode waarin we een belangrijke omslag naar een gezonde exploitatie willen bewerkstelligen.

Wilt u ook Vriend van het museumpark worden, en samen met ons het bijzondere erfgoed in stand houden? Vul dan hieronder het formulier in. Elke bijdrage, groot of klein, maakt het verschil. Een periodieke schenking is een aantrekkelijke manier van schenken en maakt op de lange termijn grote impact. Indien u nog meer betrokken wilt zijn bij Museumpark Orientalis, informeer dan ook eens bij het Foundership.

Extra leuk: als Vriend nodigen we u uit voor de jaarlijkse Vriendenactiviteit, houden we u als eerste op de hoogte van nieuwsberichten, en bent u altijd van harte welkom bij de openingen van onze tentoonstellingen.