Internationale Expositie uit Taiwan

De expositie Tempel Festival (Miao Hui), een internationale reizende tentoonstelling uit Taiwan, komt naar Europa en als eerste naar Nederland. Vanaf 21 september t/m 29 oktober in Museumpark Heilig Land Stichting Orientalis te zien.

De expositie is een harmonieus combinatie tussen het verleden en heden. U komt al in stemming van Oost-Azië zodra u het binnenmuseum van Orientalis binnengaat. Na een compacte introductie van het land Taiwan, gaat de expositie in op het geloofsleven van de boeddhistische Taiwanese  bevolking. Prachtige religieuze objecten waaronder draagstoelen, standbeelden en overdadig geborduurde banieren en parasols zijn te zien.

Experience
Taiwan is voorloper op het gebied van de digitale levensstijl dus download de speciaal gemaakte Miao Hui App voor meer mogelijkheden in de expositie. De Virtual Reality Experiences maakt dat u als bezoeker zich deelnemer waant in de optochten, rituelen en tempelfeesten. Het hoogtepunt is de Mazu bedevaart, het belangrijkste volksevenement van Taiwan maar ook in de top 3 religieuze feest van de wereld. Beleef de rituelen en de unieke cultuur van Taiwan.

Houd onze website in de gaten voor het programma, lezingen, activiteiten en de spectaculaire Opening op 21 september. Tot dan!

www.tempelfestival.nl gaat binnenkort live.

 

 

© Made in Taiwan

Beleef het museum

 

Welkom in Museumpark Orientalis Heilig Land Stichting! De kleurrijke wereld van het Jodendom, Christendom en de Islam komt hier tot leven. Orientalis is een 30 hectare groot Rijksmonument waar beleving, architectuur en natuur samenkomen. In onze drie themadorpen – het Joodse dorp, het Arabische dorp en de Romeinse straat – kunt u op een leerzame en leuke manier culturen en religie beleven.

 

 

 

 

@MpOrientalis
Hast du dich mal gewundert wie die römische Kinder gespielt haben? Frag an der kassa um eine Tunika und fang die Re… https://t.co/ryZ9gIksQJ
Dinsdag 15/8 🌞museumweer! Vraag een tuniek aan bij de kassa, kleed je om en ga op reis als Romein. Een rugzak met s… https://t.co/AW3vIodm6J
Via Romana Festival🌳@RomeinenNU, re-enactmentgroepen, Ambachten Werm &Kald, Roofvogel Pagode, Euregio Rhein-Waal,… https://t.co/fBfaGdZ8DE

 

 

Actueel

Internationale Expositie uit Taiwan  

 

Agenda

Nieuwe Expositie De Oriënt 

 

De Romeinse Zomer  t/m 3 september 2017
 

Tentoonstelling Het kruis in handen van mensen te zien tot 1 september 2017

 

Common Ground Festival 17 september 2017

 

  Nederlands