Welkom bij Museumpark Orientalis

In Museumpark Orientalis waan je je in een andere wereld. Je ontdekt de kleurrijke wereld van verschillende religies en denkbeelden en je geniet van de ruimte en de bijzondere natuur. Een park waar je als moderne pelgrim letterlijk en figuurlijk op ontdekking gaat. Met verrassende activiteiten voor jong en oud.

Meld je aan voor de nieuwsbrief
TICKETS

Festival de’Bardi

Gratis toegang met Museumkaart!

In juni krijgt Museumpark Orientalis drie keer Festival de’Bardi te gast! Het festival wordt georganiseerd door het Camerata de’Bardi; een internationaal gezelschap dat bekend staat om haar briljante combinatie van nieuwe vormen van muziektheater met de historische muzikale traditie.

Op vertoon van de Museumkaart zijn de concerten gratis bij te wonen.

Lees hier meer.

Vallen en Opstaan

Van 15 april t/m 6 juni staat het museum in het teken van Vallen en Opstaan. Met maar liefst twee nieuwe tentoonstellingen en tal van extra activiteiten is er genoeg te zien en beleven!

Iedereen kent zijn eigen tegenslagen, groot en klein. Voor iedereen zijn ze anders. Voor een kind gaat het bijvoorbeeld om een mislukte tekening of een verloren voetbalwedstrijd, bij een volwassene kan het verlies van een baan, droom of geliefde zijn. Tegenslagen horen ook niet langs de meetlat. Wat voor de één een struikeling is, is voor de ander een diepe put. Maar wat en hoe het ook is: we staan weer op en gaan verder. Misschien wel beter dan eerst.

Klik hier voor de tentoonstellingen

Klik hier voor het hele programma

Graag tot ziens bij Museumpark Orientalis!

Vrijwilligers gezocht

Museumpark Orientalis is opzoek naar nieuwe vrijwilligers. Help jij ons mee?

Ben je klantvriendelijk en zorg je er graag voor dat mensen met een glimlach aan hun museumbezoek beginnen? Misschien is de functie van kassamedewerker wel iets voor jou. Of ben je juist geïnteresseerd in de vele bijzondere objecten in de collectie van het museum? Kijk dan zeker eens bij de functie van collectievrijwilliger. 

Er zijn nog veel meer mogelijkheden. Lees meer of meld je direct aan.

Gastenboek

Ben je bij ons geweest? Leuk! Hier kun je een berichtje voor ons achterlaten. 

Gastenboek
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Steun Orientalis
Scholen
Bezoek
Groepen