Welkom bij Museumpark Orientalis

verruim je wereld
ontdek de pelgrim in jezelf

(ver)dwalen

Voor groepen en scholen is Museumpark Orientalis het hele jaar op afspraak geopend, maar voor individueel publiek is het park nu heel even gesloten. Vanaf 14 oktober ben je weer van harte welkom om te (ver)dwalen. Vier de herfst en trek eropuit! Probeer bijvoorbeeld één van de vele wandelroutes op museumterrein, zoals het Romeinse filosofenpad of het pelgrimspad. Of speel natuurbingo tegen je broertje/ oma/ beste vriendin.

Tot snel!

Museumpark Orientalis is de ontmoetingsplek die ruimte biedt om stil te staan bij de zoektocht naar de betekenis van het leven en de kunst van bezinning.

Laat je inspireren door de bijzondere erfgoedmonumenten, kom tot rust in het unieke landschap, geniet van het culturele programma en de verrassende tentoonstellingen.

Vrijwilligers gezocht

Museumpark Orientalis is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Help jij ons mee?

Ben je klantvriendelijk en zorg je er graag voor dat mensen met een glimlach aan hun museumbezoek beginnen? Misschien is de functie van kassamedewerker wel iets voor jou. Of steek je juist graag de handen uit de mouwen en help je mee in het (groen)onderhoud?

Er zijn nog veel meer mogelijkheden. Lees meer of meld je direct aan.