EEN INSPIRERENDE LOCATIE VOOR UW BIJEENKOMSTEN

Stap binnen in de betoverende wereld van Museumpark Orientalis, gelegen in het prachtige Heilig Landstichting. Hier, te midden van ons devotiepark en  replica van het Heilige Land, vind je een oase van rust en inspiratie. Ons park is een unieke ontmoetingsplek waar diverse cultuur- en geloofstradities samenkomen, en waar pelgrimage centraal staat. ㅤ

ONZE FACILITEITEN

Ontdek het prachtige Museumpark Orientalis, waar geschiedenis tot leven komt! Met maar liefst 29 Rijksmonumenten verspreid over meer dan 30 hectare bieden wij een unieke beleving.

Proef de diverse geloofstradities en laat je betoveren door onze bijzondere ecologie. Speciaal voor bezoekers die wat moeilijker ter been zijn, bieden wij transport. Niemand hoeft iets te missen!

Verder is er ruime parkeergelegenheid aanwezig. Bereikbaarheid is geen probleem, zelfs met het openbaar vervoer.

Klik hier voor de reisplanner >

Naast ons grote wandelpark beschikken wij over een mooie presentatieruimte voor groepen tot 80 personen. Ook bieden wij de mogelijkheid voor volledige dag-arrangementen, ideaal voor studie- en groepsbijeenkomsten die willen werken in een inspirerende omgeving.

Klik hier voor meer informatie >

EEN EIGENTIJDSE VERTALING VAN DE KATHOLIEKE MISSIE

Bij Museumpark Orientalis geloven we in vijf kernwaarden, geworteld in het katholieke en vroegchristelijke gedachtegoed:

1. Zelfkritisch verstaan van de traditie;
2. Ruimte voor de zoektocht naar essentie;
3. Aandacht voor spirituele vaardigheden;
4. Besef van verbondenheid;
5. Sociaal engagement.

Wij vinden aansluiting bij het begrip καθ’ ὅλος (kat’holos) als omvattend en gericht op het geheel.

PARTNERS EN SAMENWERKINGEN

Wij hebben als Museumpark meerdere samenwerkingen met andere organisaties. Samen zorgen we ervoor dat het museumterrein het jaar rond bruisend is en dat er interessante activiteiten plaatsvinden.

Klik hier voor meer informatie >

RESERVEER NU

Ontdek de diepgaande verbondenheid die voortkomt uit diverse geloofsbelevingen tijdens uw bijeenkomst in Museumpark Orientalis. We denken graag mee over de (bijna ongelimiteerde) mogelijkheden in ons museumpark. Neem voor meer informatie en reserveringen vrijblijvend contact op met ons via:

Telefoon: 024 – 382 31 10

E-mail: reservering@museumparkorientalis.nl

Samen creëren we een onvergetelijke ervaring!