Veilig en verantwoord open

Entree
U kunt bij ons aan de kassa reserveren. Het is niet mogelijk om online tickets aan te schaffen. Aan de kassa zal er een gezondheidscheck plaatsvinden. Komt u alsjeblieft niet naar het museum als u corona-gerelateerde klachten heeft. Bij aankomst vragen we u uw naam, telefoonnummer en e-mailadres bij ons achter te laten, zodat er met u contact kan worden opgenomen in het kader van het bron –en contactonderzoek indien dit van toepassing is. Uw gegevens zullen na 14 dagen worden vernietigd.

Capaciteit bezoekers
Gezien de 1,5 meter afstand tussen huishoudens, kan er een beperkt aantal mensen tegelijk in ons museumpark zijn. Voor ons binnenmuseum geldt een aantal van maximaal 30 personen. Het dragen van een mondkapje is binnen verplicht. Volg de instructies van onze medewerkers.

De 1.5 meter afstand en looproutes
Voor het hele museum geldt dat u 1,5 meter afstand moet houden. Daarom zal je in ons park meerdere vloerstickers en informatieborden aantreffen. Ons binnenmuseum wordt op éénrichtingsverkeer ingericht met één ingang en één uitgang. Wij vragen u om u aan de looproutes te houden en om voldoende afstand te houden tot andere bezoekers en medewerkers.

Maximale hygiëne
Onze sanitaire voorzieningen worden goed schoon gehouden en we zorgen voor extra hygiënemaatregelen door extra zeep en desinfecterende middelen te plaatsen. Deurklinken, kranen en wasbakken zullen vaker worden ontsmet.
Bij de kassa is plexiglas geplaatst. De balie wordt regelmatig schoongemaakt. Ook de parkeermunten worden ontsmet.

Door deze maatregelen te handhaven kan iedereen weer komen genieten van ons mooie museumpark. Wij verheugen ons op uw komst.

TENTOONSTELLINGEN
AGENDA