Werken bij Museumpark Orientalis?

Dat kan! Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die zich willen inzetten voor ons prachtige museumpark.

Bij Museumpark Orientalis komen religie en cultuur op een bijzondere manier samen en kom je te werken in een plezierige en inspirerende omgeving met betrokken collega’s. Lijkt jou het mooi om jouw talenten in te zetten voor Museumpark Orientalis? En ben je minimaal 1 dag in de week beschikbaar?

Stuur dan een mail naar l.scholtelubberink@museumparkorientalis.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Openstaande vrijwilligersvacatures:

  • Chauffer (zonne)treintje

Wij bieden bezoekers die slecht ter been zijn de mogelijkheid om met een klein (zonne)treintje vervoerd te worden door het park. Wij zoeken op korte termijn een chauffeur voor dit treintje.

Taakomschrijving
De chauffeur van het treintje rijdt een vaste route door het museumpark. Bezoekers die slecht ter been zijn kunnen gebruik maken van deze service. De chauffeur kan tevens ook iets vertellen over het park. Meestal zijn het individuele bezoekers die gebruik maken van het treintje, soms ook groepen op aanvraag.

Functie-eisen
De chauffeur:

  • Heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Is representatief
  • Is in het bezit van rijbewijs B
  • Is fysiek fit en communicatief vaardig
  • Kan goed omgaan met ouderen

Het spreken van de Duitse taal is een pré.

Is dit iets voor jou ne ben je één of meerdere dagen per week beschikbaar? Stuur dan een mail naar Linda Scholte-Lubberink: l.scholtelubberink@museumparkorientalis.nl.