Adres

Museumpark Orientalis
Profetenlaan 2
6564 BL Heilig Landstichting

Openbaar vervoer

Vanaf Centraal Station Nijmegen kun je kiezen uit lijn 5 richting Groesbeek. U kunt het beste uitstappen bij halte Sionsweg. Bij de rotonde ga je linksaf nadat je de weg bent overgestoken. De entree van het museum bevindt zich op vijf minuten loopafstand. 

Kijk op www.9292.nl voor meer reisadvies.

Met de auto naar Museumpark Orientalis

Vanuit Utrecht houdt je  de E30 aan, Ring-zuid richting Breda, Arnhem en Rotterdam via de A27. Na 13 kilometer ga richting ‘s-Hertogenbosch A2. Volg de borden A15 richting Tiel en Nijmegen. Na 47 kilometer ga je de N235 op richting Kleve en Nijmegen. In Nijmegen houdt je de borden aan richting Millingen, Kleve, Beek en Berg en Dal richting de Maartenskliniek. Op de Oranjesingel sla je rechts af naar de Prins Bernhardstraat. Volg de aanwijzingen Groesbeek en UMC Radboud. Volg de Groesbeekseweg tot de rotonde en neem de derde afslag naar de Meerwijkselaan. Na 200 meter sla je linksaf naar de Profetenlaan. Er is voldoende parkeergelegenheid. Plan hier de route.

Parkeren

Het museum heeft een groot parkeerterrein. De prijs voor een parkeermunt is € 5,00 per dag en is te koop aan de kassa van het museum. Het parkeerterrein is in het reguliere seizoen van dinsdag tot en met zondag geopend van 11.00 tot 17.30 uur.

Honden

Honden zijn niet toegestaan in het hoofdgebouw, maar wel in alle andere delen van het museum, mits ze zijn aangelijnd.

Slecht ter been?

Het museum ligt in een heuvelachtig boslandschap en de afstanden zijn lang, zeker wanneer u slecht ter been bent. Sinds kort rijdt er een hop-on/hop-off museum-busje door het museum. Bezoekers kunnen bij de kassa aangeven als zij hier gebruik van willen maken.

Er is ook een rolstoel te leen. We hebben één rolstoel met extra brede banden, die zeer geschikt is voor het landschap. We stellen deze graag beschikbaar voor bezoekers die afhankelijk zijn van een rolstoel. 

Zowel voor het hop-on/hop-off-museumbusje als voor de rolstoelen raden we u aan om voor uw bezoek contact op te nemen per mail (info@museumparkorientalis.nl) of telefonisch (024 382 3110) om er zeker van te zijn dat u tijdens uw bezoek gebruik kan maken van deze faciliteiten.