Suikerfeest Festival

/Suikerfeest Festival
Suikerfeest Festival2018-06-07T09:32:00+00:00

Food for the soul 

Museumpark Orientalis staat in het weekend van 16 en 17 juni in het teken van het Suikerfeest Festival! In het park staan kraampjes vol met de lekkerste hapjes. Denk aan kebab van de barbecue,  druivenbladeren gevuld met rijst, baba ganoush en tabouleh. Gerechten  uit het Midden-Oosten die je geproefd moet hebben!

Goede muziek

Wat is een festival zonder goede muziek? Dompel je onder in andere culturen en luister onder andere naar Meron en Semere uit Eritrea, Mohammed Reza uit Iran op de piano en rapper Danial! Probeer jij maar is stil te blijven zitten tijdens deze optredens…

Kookworkshops 

In Le Souk D’Orient worden verschillende workshops gegeven. Want als jij een van de workshops volgt maak jij straks in je eigen keuken met een handomdraai kebab en tabouleh! De statushouders die werken bij Le Souk D’Orient helpen je tijdens de workshop. Zo leer je van de beste.

Vluchtelingenschrijvers dragen voor

We lezen vaak over vluchtelingen in de krant, maar wat maken ze nou echt mee? ze verlaten hun vertrouwde omgeving en beginnen helemaal opnieuw in een vreemd land. En de reis die ze moeten afleggen is vaak gevaarlijk. Schrijvers die dit hebben meegemaakt geven je een inkijkje in dit heftige bestaan.

En andere toffe activiteiten!

Henna schilderen, workshop kalligrafie en een workshop muziek: het is een kleine greep van wat er allemaal nog meer te doen is op het Suikerfeest Festival. Zien we je dan? Bekijk hier de openingstijden!

Openingstijden

Vaders gratis entree

Vanwege Vaderdag mogen alle vaders het hele weekend  gratis naar binnen. Kom gezellig met de hele familie genieten van het Suikerfeest!