Route2019-03-05T09:20:55+00:00

Profetenlaan 2
6564 BL Heilig Landstichting

Met de auto naar Museumpark Orientalis

Vanuit Utrecht houdt je  de E30 aan, Ring-zuid richting Breda, Arnhem en Rotterdam via de A27.  Na 13 kilometer ga richting ‘s-Hertogenbosch A2. Volg de borden A15 richting Tiel en Nijmegen. Na 47 kilometer ga je de N235 op richting Kleve en Nijmegen. In Nijmegen houdt je de borden aan richting Millingen, Kleve, Beek en Berg en Dal richting de Maartenskliniek. Op de Oranjesingel sla je rechts af naar de Prins Bernhardstraat. Volg de aanwijzingen Groesbeek en UMC Radboud. Volg de Groesbeekseweg tot de rotonde en neem de derde afslag naar de Meerwijkselaan. Na 200 meter sla je linksaf naar de Profetenlaan. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Openbaar vervoer

Vanaf Centraal Station Nijmegen neem je buslijn 5 in de richting Groesbeek, halte Sionsweg. Bij de rotonde ga je linksaf nadat je de weg bent overgestoken. De entree van het museum bevindt zich op vijf minuten loopafstand.

Plan je OV-reis

Parkeren

Het museum heeft een groot parkeerterrein. De prijs voor een parkeermunt is € 4,00 per dag.

Horeca

Er zijn horecagelegenheden in het park aanwezig: Le Souk d’Orient en de Romeinse Herberg. Ook het meenemen van eigen eten en drinken is toegestaan.

Honden

Honden zijn toegestaan in het park, mits deze zijn aangelijnd.

TICKETS