Route 2018-03-15T08:41:04+00:00

Profetenlaan 2
6564 BL Heilig Landstichting

Met de auto naar Museumpark Orientalis

Vanuit Utrecht houdt je  de E30 aan, Ring-zuid richting Breda, Arnhem en Rotterdam via de A27.  Na 13 kilometer ga richting ‘s-Hertogenbosch A2. Volg de borden A15 richting Tiel en Nijmegen. Na 47 kilometer ga je de N235 op richting Kleve en Nijmegen. In Nijmegen houdt je de borden aan richting Millingen, Kleve, Beek en Berg en Dal aan richting de Maartenskliniek. Op de Oranjesingel sla je rechts af naar de Prins Bernhardstraat. Volg de aanwijzingen Groesbeek en UMC Radboud. Volg de Groesbeekseweg tot de rotonde en neem de derde afslag naar de Meerwijkselaan. Na 200 meter slaat je linksaf naar de Profetenlaan. Er is voldoende parkeergelegenheid voor het park.

Openbaar vervoer

Vanaf het Centraal Station Nijmegen neemt u buslijn 5 in de richting Groesbeek, halte Sionsweg.  Bij de rotonde linksaf nadat de weg is overgestoken. De kassa van het museum bevind zich op 5 minuten loopafstand.

Plan je OV-reis

Het museum heeft een uitgebreid parkeerterrein. Prijs parkeermunt € 3,50.

Horeca

Er zijn horecagelegenheden in het museum: Le Souk d’Orient en de Romeinse Herberg. Ook eigen eten en drinken meenemen is toegestaan.

Honden

Honden zijn toegestaan mee te nemen in het park, mits aangelijnd.

TICKETS