Museumpark Orientalis
Profetenlaan 2
6564 BL Heilig Landstichting

Met de auto naar Museumpark Orientalis

Vanuit Utrecht houdt je  de E30 aan, Ring-zuid richting Breda, Arnhem en Rotterdam via de A27.  Na 13 kilometer ga richting ‘s-Hertogenbosch A2. Volg de borden A15 richting Tiel en Nijmegen. Na 47 kilometer ga je de N235 op richting Kleve en Nijmegen. In Nijmegen houdt je de borden aan richting Millingen, Kleve, Beek en Berg en Dal richting de Maartenskliniek. Op de Oranjesingel sla je rechts af naar de Prins Bernhardstraat. Volg de aanwijzingen Groesbeek en UMC Radboud. Volg de Groesbeekseweg tot de rotonde en neem de derde afslag naar de Meerwijkselaan. Na 200 meter sla je linksaf naar de Profetenlaan. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Waarschuwing voor bussen: tot eind 2020 is de Waalbrug gesloten voor voertuigen die hoger zijn dan 3,10 m of zwaarder dan 3,5 ton. Bussen worden omgeleid via de Oversteek.

Openbaar vervoer

Vanaf Centraal Station Nijmegen neem je buslijn 5 in de richting Groesbeek, halte Sionsweg. Bij de rotonde ga je linksaf nadat je de weg bent overgestoken. De entree van het museum bevindt zich op vijf minuten loopafstand.

Je kunt ook met Breng flex naar Museumpark Orientalis toe. Dit is een handige vervoerservice op bestelling, waarbij je met een busje of auto voor de deur van het museum wordt afgezet. Via de handige OV-flex App of Via telefoonnummer 088 – 6000 965 (lokaal tarief) reserveer je een zitplaats in een voertuig. Je betaalt altijd €3,50 ,- per rit.

Kijk op www.9292.nl voor meer reisadvies.

Parkeren

Het museum heeft een groot parkeerterrein. De prijs voor een parkeermunt is € 4,00 per dag.

Honden

Honden zijn toegestaan in het park, mits deze zijn aangelijnd.