Reizen door de wereld2018-04-19T12:01:14+00:00

Reizen door de wereld van jodendom, christendom en islam

Met dit arrangement ga je op ontdekkingstocht! De leerlingen maken op creatieve wijze kennis met de culturen waain jodendom, christendom en islam zijn ontstaan. Ze gaan op reis door het oude Midden-Oosten en maken onderweg vakantiefoto’s. Dit worden geen willekeurige vakantiefoto’s. De foto’s moeten het antwoord op de vragen laten zien die de kinderen aan het begin van de ontdekkingstocht krijgen. Om het antwoord vorm te geven mogen de leerlingen de gebouwen en het landschap in het museum gebruiken en uiteraard zijn ze ook zelf model. Museumpark Orientalis biedt een lespakket aan, wat een waardevolle toevoeging is aan de lessen in het kader van wereldoriëntatie en levensbeschouwing.

Doelgroep: Groep 6 t/m 8

Reizen door de wereld van jodendom, christendom en islam

• Geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar.
  • Duur van een arrangement is ca. 2 uur.
  • Prijs per arrangement is € 7,50 per kind (inclusief entree 5,00 p.p.).

Komen jullie met school Museumpark Orientalis ontdekken? Vul dan het aanmeldingsformulier in of neem contact op met onze reserveringsafdeling via reservering@museumparkorientalis.nl of 024 382 3110.