Kinderfeestjes

Kinderfeestjes2019-01-09T11:05:53+00:00

Kinderfeestje Nijmegen in Orientalis

Kinderfeestje Nijmegen bij Museumpark Orientalis

Verras je vriendjes en vriendinnetjes met een origineel kinderfeestje. Je kunt kiezen uit een Romeins of een Woestijnfeest! 

Romeinse cultuur 

Een echte Romein staat al aan het begin van het park op jullie te wachten. Ook jij en je vriendjes en vriendinnetjes gaan je verkleden als Romeinen. De jarige job mag kiezen uit twee van de Romeinse activiteiten die je in het museumpark kunt doen, zoals fresco’s maken, vilten of weven. Daarna kun je nog een speurtocht maken.

Bedoeïenen tijdens het Woestijnfeest

De bewoners van het Bedoeïenenkamp hebben wel zin in een feestje. Ze nemen jullie – nadat jullie  je ook als Bedoeïenen hebben verkleed – mee naar hun tentenkamp. Daar leren jullie henna schilderen en tegeltjes maken met Arabische motieven. Een speurtocht maakt het feestje compleet!

Bij Museumpark Orientalis beleef jij de leukste kinderfeestjes voor jong & oud.

Leuke kinderfeestjes bij Orientalis

Prijzen kinderfeestje

De kinderfeestjes in Orientalis bedragen €108 voor acht kinderen. Ieder extra kind kost € 13,50.
Begeleiders betalen €9 of gratis met een museumkaart.

Maak het partijtje extra feestelijk door tot slot onze Romeinse Herberg te bezoeken. Daar krijgen de kinderen een frietje in Romeinse stijl of in woestijnstijl met een glaasje fris en een waterijsje als toetje. Dit arrangement kost € 4,75 per kind.

Een uniek kinderfeestje voor uw kind!

Kinderfeestjes kunnen uitsluitend op woensdag- en zaterdagmiddag om 14.00. Het programma duurt ongeveer 2 uur. Reserveer op tijd, minimaal 10 dagen van tevoren, dan zorgen wij voor een geslaagd feestje! Mail naar reservering@museumparkorientalis.nl.