Rondleidingen

Rondleidingen2018-07-31T12:43:36+00:00

Rondleidingen in het Museumpark Orientalis

Jouw dag in het museumpark is niet compleet zonder een rondleiding. Vooral als je voor het eerst hier komt. Tijdens de rondleidingen maak je kennis met alle facetten van het museum, waaronder de prachtige natuur, de verschillende culturen en religies. En natuurlijk kun je in Orientalis heerlijk eten en drinken! Kies uit één van twee onderstaande rondleidingen.

Rondleiding: De kleurrijke wereld van Jodendom, Christendom en Islam

Cultuur en religie is het thema van deze rondleiding. Wandel mee met de gids en ontdek de rijke geschiedenis van het Midden-Oosten. Een rondleiding duurt gemiddeld twee uur voor groepen van maximaal 25 personen. Kosten: € 55,- exclusief de entreeprijs. Aanvangstijden in overleg.

Rondleiding: Rijksmonument Heilig Land Stichting

Op het Museumpark Orientalis en op het aangrenzende Begraaf- en Gedenkpark Heilig Landstichting staan tientallen rijksmonumenten. De gids neemt je mee terug in de tijd en laat je de meer dan honderd jaar oude geschiedenis van het museumpark herbeleven. Luister naar de bijzondere verhalen van bijvoorbeeld het Hof van Olijven, de berg Golgotha, het joodse Sanhedrin en het Paleis van Pilatus. Een rondleiding duurt gemiddeld 2,5 uur voor groepen van maximaal 25 personen. Kosten: € 55,- exclusief de entreeprijs. Aanvangstijden in overleg.

Rondleiding reserveren

Graag minimaal 10 dagen van tevoren reserveren. Mail naar reservering@museumparkorientalis.nl of bel  024 382 3110.