Bruidsreportage

Museumpark Heilig Land Stichting Orientalis is een mooie en exclusieve locatie voor het maken van een onvergetelijke bruidsreportage. Het uitgestrekte park toont de fascinerende wereld van joden, christenen en moslims. In het heuvelachtige museumpark met zijn dorpen, pleinen, straten, akkers, flora en fauna waant u zich in een andere wereld.

 

Fascinerende fotodecors

Het uitgestrekte bosrijke museumpark levert door de prachtige natuur en de sfeervolle locaties fascinerende fotodecors. Wat dacht u van monumentale gebouwen uit de klassieke oudheid in de Romeinse Stadsstraat, intieme oosterse straatjes in Beth Juda, de kleurrijke wanden van het Egyptisch Huis of aan het meer met uitzicht op het Arabisch vissersdorp.

Huisregels

Het museumpark biedt ruimte voor het maken van prachtige foto’s maar wordt dagelijks bezocht door bezoekers. Om te zorgen dat u weet waar u aan toe bent en de bezoekers geen overlast ondervinden, verzoeken wij u onderstaande regels in acht te nemen.

U mag maximaal met twee auto’s het museumterrein op, d.w.z. de trouwauto en de auto van de fotograaf. De auto’s mogen op een beperkt aantal plaatsen worden geparkeerd; niet voor museale objecten. U mag overal foto’s maken zolang de museumbezoekers daarbij niet worden gehinderd.

Tarief bruidsreportage

Voor het maken van een exclusieve bruidsreportage van het bruidspaar op hun huwelijksdag in het museumpark vragen wij een vergoeding van € 10,- p.p.. Deze kan bij de kassa worden betaald.

Voor andere aanvragen, klik hier. 

Contact

Voor het maken van een bruidsreportage verzoeken wij u zich aan te melden via onze website. Op de dag zelf dient u zich eerst te melden bij de entree van het museum.

Wij wensen u een memorabele trouwdag toe!


©januari 2017

  * verplichte velden

  Beleef het museum

   

  Welkom in Museumpark Orientalis Heilig Land Stichting! De kleurrijke wereld van het Jodendom, Christendom en de Islam komt hier tot leven. Orientalis is een 30 hectare groot Rijksmonument waar beleving, architectuur en natuur samenkomen. In onze drie themadorpen – het Joodse dorp, het Arabische dorp en de Romeinse straat – kunt u op een leerzame en leuke manier culturen en religie beleven.

   

   

   

   

  @MpOrientalis
  NEWBORN in Orientalis! Een Wallische swartznase is zojuist geboren. Moeder en zoon maken het goed en verblijven in… https://t.co/miHC8XUyVn
  🍃VANDAAG 21 oktober 2017🍁 1 Euro Entree p.p. per museum in #GemeenteBergEnDal #MuseumBezoek #herfstvakantiehttps://t.co/HUWZo4LdP2
  RT @kidsproof024: Zaterdag 21 oktober is het de Berg en Dalse museumdag! Entree slechts € 1 @Bevrijding @MpOrientalis @AfrikaMuseum > https…

   

  Internationale Expositie uit Taiwan

  Neem een kijkje in de Expositie Tempelfestival

  (met dank aan Omroep Berg en Dal)

   

  Lees hier onze HERFSTVAKANTIE nieuwtjes

   

  VERWACHT

  Kerstprogramma Feest van Licht
   

    Nederlands