Bruidsreportage

Museumpark Heilig Land Stichting Orientalis is een mooie en exclusieve locatie voor het maken van een onvergetelijke bruidsreportage. Het uitgestrekte park toont de fascinerende wereld van joden, christenen en moslims. In het heuvelachtige museumpark met zijn dorpen, pleinen, straten, akkers, flora en fauna waant u zich in een andere wereld.

 

Fascinerende fotodecors

Het uitgestrekte bosrijke museumpark levert door de prachtige natuur en de sfeervolle locaties fascinerende fotodecors. Wat dacht u van monumentale gebouwen uit de klassieke oudheid in de Romeinse Stadsstraat, intieme oosterse straatjes in Beth Juda, de kleurrijke wanden van het Egyptisch Huis of aan het meer met uitzicht op het Arabisch vissersdorp.

Huisregels

Het museumpark biedt ruimte voor het maken van prachtige foto’s maar wordt dagelijks bezocht door bezoekers. Om te zorgen dat u weet waar u aan toe bent en de bezoekers geen overlast ondervinden, verzoeken wij u onderstaande regels in acht te nemen.

U mag maximaal met twee auto’s het museumterrein op, d.w.z. de trouwauto en de auto van de fotograaf. De auto’s mogen op een beperkt aantal plaatsen worden geparkeerd; niet voor museale objecten. U mag overal foto’s maken zolang de museumbezoekers daarbij niet worden gehinderd.

Tarief bruidsreportage

Voor het maken van een exclusieve bruidsreportage van het bruidspaar op hun huwelijksdag in het museumpark vragen wij een vergoeding van € 10,- p.p.. Deze kan bij de kassa worden betaald.

Voor andere aanvragen, klik hier. 

Contact

Voor het maken van een bruidsreportage verzoeken wij u zich aan te melden via onze website. Op de dag zelf dient u zich eerst te melden bij de entree van het museum.

Wij wensen u een memorabele trouwdag toe!


©januari 2017

  * verplichte velden

  Beleef het museum

   

  Welkom in Museumpark Orientalis Heilig Land Stichting! De kleurrijke wereld van het Jodendom, Christendom en de Islam komt hier tot leven. Orientalis is een 30 hectare groot Rijksmonument waar beleving, architectuur en natuur samenkomen. In onze drie themadorpen – het Joodse dorp, het Arabische dorp en de Romeinse straat – kunt u op een leerzame en leuke manier culturen en religie beleven.

   

   

   

   

  @MpOrientalis
  Feest van Licht is geopend! Levende #kinderkerststal trok véél publiek. We zijn elke dag geopend! #kerstvakantiehttps://t.co/FBkuBCC2eU
  #Uitjes aanbevolen door @OmroepGLD https://t.co/mzX8WZBo40 👫👭👬👭👫 #Opening vanmiddag. Kinderen verkleed als herder… https://t.co/p1c1NGhJpH
  RT @FrankTimp: Vier het Feest van Licht Vier samen kerst in een decor van 2000 jaar geleden! Volg de verlichte route die je voert langs dor…
  Zaterdag 16 december om 14.00 uur officiële #Opening met #ThomasVerbogt en het #NonKozakkenkoor. 👬👫👭Kinderen zijn… https://t.co/Nzts9EE9wv
  #Opening #FvL2017 16 december vanaf 14.00 uur! #Welkom https://t.co/TjzPvC9YlA

   

  Online tickets via www.feestvanlicht.nl

    Nederlands