Doe mee aan het grootste kerstspel van Gelderland

Op maandag 18, dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 december van 10 tot 12 uur organiseren we een groot kerstspel met een muzikale vertelling van het kerstverhaal voor basisscholen. Uw leerlingen kunnen hier deel van uitmaken.

Alle leerlingen gaan verkleed als figuur uit het kerstspel. Een verteller vertelt het kerstverhaal en nodigt de kinderen uit om bekende kerstliedjes te zingen of op hun eigen instrumenten te spelen. Om de beurt staan de herdertjes, de engeltjes, de Maria’s, Jozefs, koningen, schapen ezels en ossen op, om het liedje passend bij hun rol te zingen en er zo samen een mooi kerstspel van te maken. Na afloop is er voor iedereen iets lekkers en kunt u op eigen gelegenheid met de groep een rondgang maken door het park. Langs de verlichte route van het buitenmuseum, de kerststallen, de mooi verlichte kerstgrot en de miniatuurkermis.


Prijs per leerling is € 2,50


Als u met uw groepen ons museum wilt bezoeken dan vragen we u het volgende te doen. Stuurt u een mail naar reservering@museumparkorientalis.nl en geeft u daarbij aan:
- Aantal kinderen
- Naam begeleider/contactpersoon
- Gewenste dag: 18/19/20/21 december 2017.

We sturen u dan een bevestiging van datum en tijd. U krijgt dan ook verkleedtips voor de leerlingen en een lijst van liedjes die eventueel al vast ingestudeerd kunnen worden.


Heeft u naar aanleiding van deze brief nog vragen belt u dan met Anneke Bisseling of Linda Scholte Lubberink op telefoonnummer 024-3823110.

Beleef het museum

 

Welkom in Museumpark Orientalis Heilig Land Stichting! De kleurrijke wereld van het Jodendom, Christendom en de Islam komt hier tot leven. Orientalis is een 30 hectare groot Rijksmonument waar beleving, architectuur en natuur samenkomen. In onze drie themadorpen – het Joodse dorp, het Arabische dorp en de Romeinse straat – kunt u op een leerzame en leuke manier culturen en religie beleven.

 

 

 

 

@MpOrientalis
NEWBORN in Orientalis! Een Wallische swartznase is zojuist geboren. Moeder en zoon maken het goed en verblijven in… https://t.co/miHC8XUyVn
🍃VANDAAG 21 oktober 2017🍁 1 Euro Entree p.p. per museum in #GemeenteBergEnDal #MuseumBezoek #herfstvakantiehttps://t.co/HUWZo4LdP2
RT @kidsproof024: Zaterdag 21 oktober is het de Berg en Dalse museumdag! Entree slechts € 1 @Bevrijding @MpOrientalis @AfrikaMuseum > https…

 

Internationale Expositie uit Taiwan

Neem een kijkje in de Expositie Tempelfestival

(met dank aan Omroep Berg en Dal)

 

Lees hier onze HERFSTVAKANTIE nieuwtjes

 

VERWACHT

Kerstprogramma Feest van Licht
 

  Nederlands