Een inspirerende locatie voor uw bijeenkomsten

Stap binnen in de betoverende wereld van Museumpark Orientalis, gelegen in het prachtige Heilig Landstichting. Hier, te midden van ons devotiepark en replica van het Heilige Land, vind je een oase van rust en inspiratie. Ons park is een unieke ontmoetingsplek waar diverse cultuur- en geloofstradities samenkomen, en waar pelgrimage centraal staat. ㅤ

Onze faciliteiten

Ontdek het prachtige Museumpark Orientalis, waar geschiedenis tot leven komt! Met maar liefst 29 Rijksmonumenten verspreid over meer dan 30 hectare bieden wij iedere bezoeker een unieke beleving. Proef de diverse geloofstradities en laat je betoveren door onze bijzondere ecologie.

Het museumpark heeft een eigen ruime parkeergelegenheid aanwezig, en ook met openbaar vervoer is Orientalis zeer goed bereikbaar. Voor bezoekers die wat moeilijker ter been zijn, is er taxibusje beschikbaar.

Klik hier voor de reisplanner >

Naast ons grote wandelpark beschikken wij over een mooie presentatieruimte voor groepen tot 80 personen. Ook bieden wij de mogelijkheid voor volledige dag-arrangementen, ideaal voor studie- en groepsbijeenkomsten die willen werken in een inspirerende omgeving.

Klik hier voor meer informatie >

Een eigentijdse vertaling van de katholieke missie

Bij Museumpark Orientalis geloven we in vijf kernwaarden, geworteld in het katholieke en vroegchristelijke gedachtegoed:

1. Zelfkritisch verstaan van de traditie;
2. Ruimte voor de zoektocht naar essentie;
3. Aandacht voor spirituele vaardigheden;
4. Besef van verbondenheid;
5. Sociaal engagement.

Museumpark Orientalis vindt aansluiting bij het begrip καθ’ ὅλος (kat’holos) – alles omvattend en gericht op het geheel.

foto van Beth Juda

Partners en samenwerkingen

Als museumpark hebben we meerdere samenwerkingen met andere organisaties. Samen zorgen we ervoor dat het museumterrein het jaar rond bruist en dat er constant interessante activiteiten plaatsvinden.

Klik hier voor meer informatie >

foto van Beth Juda

Reserveringen

Ontdek de diepgaande verbondenheid die voortkomt uit diverse geloofsbelevingen tijdens uw bijeenkomst in Museumpark Orientalis. We denken graag mee over de bijna ongelimiteerde mogelijkheden in ons museumpark. Neem voor meer informatie en reserveringen vrijblijvend contact op met ons via 024-3823110 of stuur een berichtje naar reservering@museumparkorientalis.nl

Samen creëren we een onvergetelijke ervaring!

Het Heilig Graf van Jezus