Labyrint-lopen

Kom naar de woestijn in Museumpark Orientalis en stap met elkaar in het labyrint. Deze eeuwenoude padvorm leidt van buiten naar binnen, om je daarna weer terug te leiden naar buiten. Het is dus geen doolhof waarin je de weg kwijtraakt, maar een weg die slechts één kant op leidt – naar het centrum, daar waar het in wezen om gaat. Het lopen van het labyrint helpt bij het onderzoeken van een thema.

Na een inleiding in de educatieruimte van het museumpark over de geschiedenis en achtergrond van het labyrint, gaan jullie met elkaar op zoek naar een thema. Dat kan voor ieder iets persoonlijks zijn, maar het kan ook een onderwerp zijn dat jullie als team samen aan willen gaan. Met die gedachte stappen jullie de wereld van het labyrint in.

Ervaar hoe je tijdens het lopen vertraagt en verstilt, en je even helemaal in het nu bent. Op een heel verrassende manier kunnen hierdoor nieuwe invalshoeken en ideeën naar voren komen. Na de ontdekkingstocht door het labyrint deelt iedereen, weer terug in de educatieruimte, de eigen ervaringen. Een ontdekkingstocht door het labyrint is zo een creatieve manier om een eigen of gezamenlijk thema te onderzoeken.

Kosten – 5 tot 15 personen: €450,00
Kosten – 16 tot 25 personen: €650,00
Duur: twee tot drie uur (afhankelijk van de grootte van de groep)

Dit arrangement is in het museumpark ook aan te vullen met (bijvoorbeeld) een workshop zelf appelsap maken bij Malus Saplokaal of een heerlijke lunch in de Romeinse Herberg.

Wil je weten of deze workshop iets voor jullie is, of heb je speciale ideeën of wensen? Stuur dan een mailtje naar dit adres. We vertellen je meer over de mogelijkheden en maken een aanbod op maat.

Labyrint-lopen wordt aangeboden door zen-leraar Dick Verstegen en Eveline Sonneville.