Horeca

/Horeca
Horeca2018-09-18T12:11:27+00:00

Ontdek het echte Oriëntaalse voedsel bij Le Souk d’Orient

De plek waar proeven van het Midden-Oosten centraal staat: dat is Le Souk d’Orient! Je vindt ons aan het begin van Museumpark Orientalis, waar wij overdag verschillende mezze’s aanbieden voor lunch of borrel. In de avonduren zijn wij geopend voor kookworkshops, waar onder begeleiding van mensen uit de Levant u smaakvolle hapjes serveert om te delen met jouw gezelschap.

Passie voor eten

Restaurant Le Souk d’Orient is de integratieplek voor enthousiaste koks uit het Midden-Oosten. Bij ons hebben 15 statushouders uit Nijmegen de kans om hun passie voor lekker eten en drinken in de praktijk te brengen. Wanneer je bij ons komt voor een lunch, borrel of kookworkshop wordt je ondergedompeld in de warmte en gezelligheid van het Midden-Oosten.

Vragen? Bel dan 024 – 382 3112.

Voor iedereen is er plek in de Romeinse Herberg!

Al je zintuigen worden op scherp gezet in de Romeinse Herberg, waar je je even in een compleet andere wereld waant. Waar de geur van versgebakken brood en andere lekkernijen op subtiele wijze je neus binnendringt. Waar je wordt ondergedompeld in een multiculturele beleving. Waar je de befaamde Hemelse koek naar authentiek recept kunt proeven. Maar bovenal: waar plaats is voor iedereen. Of je nu wilt genieten van een Oosters georiënteerde maaltijd, een feest wilt organiseren of gewoon even tot rust wilt komen. Je vindt de Romeinse Herberg in het hart van Museumpark Orientalis. Bekijk de plattegrond.

Vragen? Bel dan 024 – 3609724