Ontdek het echte Oriëntaalse voedsel

Bij Le Souk d’Orient staat proeven van het Midden-Oosten centraal. Je vindt dit restaurant aan het begin van Museumpark Orientalis. Overdag worden er mezze’s aangeboden voor lunch of borrel. In de avonduren is Le Souk d’Orient geopend voor kookworkshops, waar onder begeleiding van mensen uit de Levant smaakvolle hapjes worden geserveerd, om te delen met jouw gezelschap.

Passie voor eten

Restaurant Le Souk d’Orient is de integratieplek voor enthousiaste koks uit het Midden-Oosten. Hier hebben 15 statushouders uit Nijmegen de kans gekregen om hun passie voor lekker eten en drinken uit de Levantijnse keuken in de praktijk te brengen. Wanneer je bij Le Souk d’Orient komt voor een lunch, borrel of kookworkshop wordt je ondergedompeld in de warmte en gezelligheid van het Midden-Oosten.

Vragen? Bel dan 024 – 382 3112.

Voor iedereen is er plek in de Romeinse Herberg!

Al je zintuigen worden op scherp gezet in de Romeinse Herberg, waar je je even in een compleet andere wereld waant. Waar de geur van versgebakken brood en andere lekkernijen op subtiele wijze je neus binnendringen en waar je wordt ondergedompeld in Midden-Oosterse sferen. Waar je de befaamde Hemelse koek naar authentiek recept kunt proeven. Maar bovenal: waar plaats is voor iedereen. Of je nu wilt genieten van een Oosters georiënteerde maaltijd, een feest wilt organiseren of gewoon even tot rust wilt komen. Je vindt de Romeinse Herberg in de Romeinse Straat in Jeruzalem, in het hart van Museumpark Orientalis. Bekijk de plattegrond.

Vragen? Bel dan 024 – 3609724