Activiteiten tijdens de herfstvakantie

DATA: 13 t/m 26 oktober 

Maak een Lieveling!

Wist je dat Lievelingen bloemen zijn die je zelf kunt maken?! Om bijvoorbeeld iemand te gedenken, te bedanken, of om iemand een hart onder de riem te steken. Wil jij ook een eigen Lieveling maken? Kom dan in de herfstvakantie naar Orientalis! Aan het eind van dit jaar worden alle Lievelingen geplant in de Lievelingen tuin tijdens Feest van Licht. Een winterse bloementuin om even bij stil te staan.

Wanneer?

T/m vrijdag 26 oktober kun je nog Lievelingen komen maken. Geen tijd deze week? Op zaterdag 1 en zondag 2 december en zaterdag 8 december ben je ook van harte welkom!

Workshop Lampenkappen versieren

Houd jij van unieke spullen? Kom dan naar deze 2 uur durende workshop! Je kunt bij Museumpark Orientalis namelijk je eigen lampenkap versieren. De lampen staan voor je klaar, net als alle materialen om je lamp te versieren.

Data: 

14 oktober van 11.00 tot 13.00

16 oktober van 11.00 tot 13.00

21 oktober van 11.00 tot 13.00

23 oktober van 11.00 tot 13.00

Kosten:€15 euro inclusief entree museum. Meld je aan voor deze cursus via reservering@museumparkorientalis.nl.

Kastanjes rapen en poffen 

De herfst echt ervaren? Ga dan op zoek naar tamme kastanjes! Geniet van de mooie natuur en pof de kastanjes boven een vuurtje. Wedden dat jij helemaal in de herfstsfeer komt?

Speurtocht

Tijdens deze speurtocht leer je van alles over de cultuur van de mensen uit het Midden-Oosten. Maar het belangrijkste is dat je plezier maakt! Geniet van de herfst in het bos. Tussendoor krijg je raadsels om op te lossen, spelletjes om te spelen en knutseltips om later zelf thuis te doen. Je download jouw speurtocht hier: Speurtocht Herfstvakantie 2018.