Vriendschap

Wat fijn dat je interesse hebt in Museumpark Orientalis! Wist je dat Orientalis het oudste openluchtmuseum van Nederland is? Al meer dan honderd jaar beleven bezoekers hier bijzondere momenten. De unieke combinatie van landschap en rijke geschiedenis draagt bovendien bij aan verbinding tussen verschillende levensovertuigingen en religies.

Wat ons betreft, blijft Museumpark Orientalis nog honderd jaar mensen inspireren en verbinden. We kunnen dit echter niet alleen. Wil jij ook Vriend worden en samen met ons het bijzondere erfgoed in stand houden? Vul dan hieronder het formulier in. 

Elke bijdrage, groot of klein, maakt het verschil. Een periodieke schenking is een aantrekkelijke manier van schenken en maakt nog meer impact op de lange termijn. Uiteraard is een eenmalige donatie ook mogelijk. Indien je meer betrokken wilt zijn bij Museumpark Orientalis, neem dan vooral een kijkje bij het Foundership.

Extra leuk: als Vriend nodigen we je uit voor de jaarlijkse Vriendenactiviteit en ben je altijd van harte welkom op openingen van tentoonstellingen.