Energie-management

Beter in balans, energiek en ontspannen door de dag – van overleven naar leven.

Wens je regelmatig dat je meer energie hebt? Of voelt je energiepeil als een achtbaanrit? Droom je van een leven waarin je jouw balans kunt vinden en wil je praktische manieren ontdekken om beter voor jezelf te zorgen?

Wat je kunt verwachten:

  1. Bewustwording: Leer eenvoudige manieren om signalen in je dagelijks leven op te merken en te begrijpen wat ze betekenen voor je welzijn.
  2. Energiepeil in kaart: Ontdek hoe je jouw energie gedurende de dag kunt begrijpen en welke momenten vragen om rust en herstel.
  3. Praktische controles: Leer jezelf regelmatig ‘checken’ om te begrijpen hoe je je voelt en wat je op dat moment nodig hebt.
  4. Kleine stappen: Ontdek hoe kleine, haalbare stappen je kunnen helpen om geleidelijk aan een grotere balans te vinden.
  5. Zelfzorg-strategieën: Verken eenvoudige en effectieve manieren om voor jezelf te zorgen en je welzijn te verbeteren.

Waarom meedoen?

  • Geen ingewikkelde theorieën, alleen praktische tips die je meteen kunt toepassen.
  • Wel onderbouwingen hoe alles in elkaar steekt.
  • Deel ervaringen met anderen in een ondersteunende omgeving.
  • Ontvang bruikbare tools om je welzijn te verbeteren in het dagelijks leven.
  • Praktisch werkboek

Energie-management wordt aangeboden door Lisette Sillesen.

Als HSP/HSS- en wandelcoach en trainer begeleidt Lisette Sillesen mensen naar een leven dat bij hen past. Herken, erken en accepteer. Bewustzijn en bewust-zijn. Meer rust, overzicht, zelfvertrouwen en liefde.

Lisette heeft een eigen praktijk, gevestigd op Museumpark Orientalis. Vanuit deze locatie coacht en traint ze professionals, ouders en kinderen. Een wandeling door het park is regelmatig een waardevol onderdeel van het coachingstraject. Ook geeft Lisette regelmatig een lezing of wandelcoach-sessie voor bezoekers van het park. Daarnaast ontwikkelde ze verschillende trainingen.