Centrum voor Mindful Leven

Sinds 2022 is De Zendo op het terrein van Museumpark Orientalis hoofdlocatie van het Centrum voor Mindful Leven.

Mindfulness

Met mindfulness leer je ‘met aandacht en vriendelijkheid aanwezig zijn in het moment’. Hierdoor word je je meer bewust van je ervaringen zonder er meteen op te reageren. Dit in plaats van te vechten tegen wat onprettig is en het streven naar wat prettig is. Zo leer je om bewuster om te gaan met ongemak en stress, ontwikkel je innerlijke kalmte bij wat er ook maar is, waardoor je effectiever wordt, je meer verbonden voelt en meer kunt genieten.

Hoe ziet een workshop/training eruit?

Afgestemd op de doelgroep en wensen, leer je op een ervaringsgerichte manier wat mindfulness is en hoe je dit kunt toepassen in jouw leven en werk. De training start in de educatieruimte of in De Zendo van Museumpark Orientalis. Een stiltewandeling over het Museumpark Orientalis is een terugkerend onderdeel van workshops en trainingen, waarbij je op een andere manier en meer bewust, de schoonheid van de natuur op het park kunt beleven.

Informatie en overleg

De workshop of training mindfulness wordt aangeboden door Ellen Budding (kinderen/jongeren) en Wendy Kersemaekers (volwassenen) van het Centrum voor Mindful Leven.

Mindfulness wordt aangeboden door Centrum voor Mindful Leven.

Voor meer informatie en overleg kun je contact opnemen met Wendy Kersemaekers van het Centrum voor Mindful Leven via wendy@centrumvoormindfulleven.nl of Ellen Budding via ellen@centrumvoormindfulleven.nl.