Groepsarrangementen

Museumpark Orientalis is de ultieme plek voor een uitje met vrienden, familie of met collega’s! Het park biedt volop ruimte voor leuke groepsactiviteiten in de openlucht. Kinderen kunnen er lekker ravotten of samen avonturen beleven, maar ook voor een bedrijfsuitje of een ‘hei-sessie’ is ons park uitstekend geschikt.

Speciaal voor groepen hebben we een aantal arrangementen samengesteld, maar we kunnen ook arrangementen op maat voor je maken.

Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen via reservering@museumparkorientalis.nl of bel met 024 382 3110. We denken graag met je mee!

Op avontuur

Ben je op zoek naar een actieve dag met je vrienden, familie of collega’s waarbij de grenzen op een leuke manier worden opgezocht? Dan ben je bij Quest Events op de juiste plek. Quest Events biedt een cultureel en industrieel avontuur aan iedereen van 10 tot 100 jaar. Sinds 2022 is Quest Events gevestigd op het terrein van Museumpark Orientalis, met als uitvalsbasis de Syrische boerderij. Vanuit daar organiseren ze dynamische indoor én outdoor activiteiten, voor grote en voor kleine groepen. Boogschieten, boomklimmen of abseilen van de Heilig Hart Basiliek? Samen met Quest Events kan het allemaal.

Ook benieuwd geworden? Hier vind je het complete programma van Quest Events voor scholen 2022. Allemaal bij Museumpark Orientalis!

Om te reserveren mail of bel je naar Casper Top of Michiel Bokkers via info@questevents.nl , 06-23311318

Wil je nog meer over Quest Events weten? Ga dan naar www.questevents.nl

Basisarrangement: wat je nergens anders ziet

Wandel mee met de gids en ontdek de rijke geschiedenis van het Midden-Oosten. Tijdens dit uitstapje staan cultuur en religie centraal.

  • Luister naar het verhaal van Orientalis met een bezoek aan de tentoonstelling.
  • Koffie of thee met wat lekkers.

Dit arrangement is voor minimaal 10 en maximaal 25 personen en duurt 1 tot 2.5 uur (in overleg).

Prijs €19,50 p.p.
De Museumjaarkaart is niet geldig voor bij arrangementen.

Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen via reservering@museumparkorientalis.nl of bel met 024 382 3110. We denken graag met je mee!

Terug naar de oorsprong

Ontdek de rijke geschiedenis van Heilig Landstichting.

  • Rondleiding langs de christelijke roots van het museum.
  • Koffie of thee met wat lekkers.
  • Aansluitend bezoek aan één van de mooiste kerken van Nederland: de Cenakelkerk. U kunt uw bezoek aan de Cenakelkerk uitbreiden met een audiotour (€3,- p.p.)

Het totale arrangement duurt ongeveer 3 uur, waarvan 2 uur in het park en 1 uur in de Cenakelkerk. Een compleet dagje uit in Heilig Landstichting!

Prijs: €19,50 per persoon.
De Museumjaarkaart is niet geldig bij arrangementen.

Dit arrangement is beschikbaar voor een groep van minimaal 10 en maximaal 25 mensen.

In verband met de openingstijden van de kerk is dit arrangement alleen te boeken voor de middag van donderdag tot en met zondag. Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen via reservering@museumparkorientalis.nl of bel met 024 382 3110. We denken graag met je mee!