Adres

Museumpark Orientalis
Profetenlaan 2
6564 BL Heilig Landstichting

Openbaar vervoer

Vanaf Centraal Station Nijmegen kun je kiezen uit lijn 5 en lijn 7. Lijn 7 richting Berg en Dal stopt voor de deur bij bushalte Museumpark Orientalis. Buslijn 5 richting Groesbeek stopt bij halte Sionsweg. Bij de rotonde ga je linksaf nadat je de weg bent overgestoken. De entree van het museum bevindt zich op vijf minuten loopafstand. 

Kijk op www.9292.nl voor meer reisadvies.

Met de auto naar Museumpark Orientalis

Vanuit Utrecht houdt je  de E30 aan, Ring-zuid richting Breda, Arnhem en Rotterdam via de A27. Na 13 kilometer ga richting ‘s-Hertogenbosch A2. Volg de borden A15 richting Tiel en Nijmegen. Na 47 kilometer ga je de N235 op richting Kleve en Nijmegen. In Nijmegen houdt je de borden aan richting Millingen, Kleve, Beek en Berg en Dal richting de Maartenskliniek. Op de Oranjesingel sla je rechts af naar de Prins Bernhardstraat. Volg de aanwijzingen Groesbeek en UMC Radboud. Volg de Groesbeekseweg tot de rotonde en neem de derde afslag naar de Meerwijkselaan. Na 200 meter sla je linksaf naar de Profetenlaan. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Waarschuwing voor bussen: tot eind 2020 is de Waalbrug gesloten voor voertuigen die hoger zijn dan 3,10 m of zwaarder dan 3,5 ton. Bussen worden omgeleid via de Oversteek.

Parkeren

Het museum heeft een groot parkeerterrein. De prijs voor een parkeermunt is € 5,00 per dag en is te koop aan de kassa van het museum. Het parkeerterrein is in het reguliere seizoen van dinsdag tot en met zondag geopend van 11.00 tot 17.30 uur.

Waarschuwing voor bussen: tot eind 2020 is de Waalbrug gesloten voor voertuigen die hoger zijn dan 3,10 m of zwaarder dan 3,5 ton. Bussen worden omgeleid via de Oversteek.

Honden

Honden zijn niet toegestaan in het hoofdgebouw, maar wel in alle andere delen van het museum, mits ze zijn aangelijnd.

Slecht ter been?

Het museum ligt in een heuvelachtig boslandschap en de afstanden zijn lang, zeker wanneer u slecht ter been bent. Sinds kort rijdt er een hop-on/hop-off museum-busje door het museum. Het museumbusje is dagelijks beschikbaar op afroep. Bezoekers kunnen bij de kassa aangeven als zij hier gebruik van willen maken.

Er zijn ook rolstoelen te leen in het museum. We hebben ‘normale’ rolstoelen en sinds kort één rolstoel met extra brede banden, die zeer geschikt is voor het landschap.

Voor vragen over het reserveren van de rolstoel of de bus kun je contact opnemen via reservering@museumparkorientalis.nl. De kassamedewerker kan u informeren over de meest toegankelijke route voor rolstoelen. 

                         

TENTOONSTELLINGEN
AGENDA
TICKETS