Uitnodiging

Op 21 maart is het alweer een jaar geleden dat Sietse Jager aantrad als directeur van Museumpark Orientalis. Dat vraagt om een terugblik én een vooruitblik. We willen u van harte uitnodigen om dit moment met ons te delen. Op donderdag 23 maart komen we om 16:30 uur samen in de educatieruimte van het Museumpark.

Tijdens een korte presentatie neemt Sietse iedereen mee langs de ontwikkelingen van het afgelopen jaar. Het jaar was vol komische, soms moeilijke, maar vooral veel hoopvolle gebeurtenissen. Museumpark Orientalis groeit in rap tempo tot de ontmoetingsplek waar ruimte is voor de zoektocht naar de betekenis van het leven en de kunst van geloven. Er is nog veel werk aan de winkel, maar er liggen mooie ontwikkelingen in het vooruitzicht. Een aantal daarvan kunnen we 23 maart ook al prijsgeven.

Ontwikkelen kunnen en willen we niet alleen doen. We werken samen met co-creatoren en partners en verzamelen een warme achterban om ons heen. We besteden deze avond dan ook aandacht aan manieren waarop mensen ons geholpen hebben en kunnen helpen.

Na afloop van de presentatie is er natuurlijk ruimte voor een borrel. Je kunt kennismaken met de co-creatoren van het museumpark en er is de mogelijkheid om Vriend of Founder te worden. Ook kunt u op donatiebasis op de foto met journalist en programmamaker Sinan Can – tevens partner van het museumpark.

De avond duurt tot ongeveer 19:00 uur.

Bent u erbij? Meldt u dan aan via bijgaand formulier. Iemand meenemen kan natuurlijk, dat kunt u in het formulier aangeven. Na aanmelding ontvangt binnen enkele dagen de praktische informatie via de mail.

Met vriendelijke groet,

Team Museumpark Orientalis

Aanmeldingen bijeenkomst 23 maart 2023

We vragen uw e-mail adres om daar de praktische informatie naar toe te sturen en u op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen.
Wilt u de nieuwsbrief van Museumpark Orientalis ontvangen?(Vereist)

Fotografie Paul Rapp