Bruidsreportage

Uitsluitend voor bruidsparen en jubilea


Museumpark Heilig Land Stichting Orientalis is een mooie en exclusieve locatie voor het maken van een onvergetelijke bruidsreportage. Het uitgestrekte park toont de fascinerende wereld van joden, christenen en moslims. In het heuvelachtige museumpark met zijn dorpen, pleinen, straten, akkers, flora en fauna waant u zich in een andere wereld.

Fascinerende fotodecors

Het uitgestrekte bosrijke museumpark levert door de prachtige natuur en de sfeervolle locaties fascinerende fotodecors. Wat dacht u van monumentale gebouwen uit de klassieke oudheid in de Romeinse Stadsstraat, intieme oosterse straatjes in Beth Juda, de kleurrijke wanden van het Egyptisch Huis of aan het meer met uitzicht op het Arabisch vissersdorp.

Huisregels

Het museumpark biedt ruimte voor het maken van prachtige foto’s maar wordt dagelijks bezocht door bezoekers. Om te zorgen dat u weet waar u aan toe bent en de bezoekers geen overlast ondervinden, verzoeken wij u onderstaande regels in acht te nemen.

U mag maximaal met twee auto’s het museumterrein op, d.w.z. de trouwauto en de auto van de fotograaf. De auto’s mogen op een beperkt aantal plaatsen worden geparkeerd; niet voor museale objecten. U mag overal foto’s maken zolang de museumbezoekers daarbij niet worden gehinderd.

Tarief bruidsreportage

Voor het maken van een exclusieve bruidsreportage van het bruidspaar op hun huwelijksdag in het museumpark vragen wij een vergoeding van € 10,- p.p.. Deze kan bij de kassa worden betaald.

Voor andere aanvragen, klik hier. 

Contact

Voor het maken van een bruidsreportage verzoeken wij u zich aan te melden via onze website. Op de dag zelf dient u zich eerst te melden bij de entree van het museum.

Wij wensen u een memorabele trouwdag toe!


©januari 2017

* verplichte velden

Wij zijn open van dinsdag t/m zondag!

Voor informatie en boekingen kunt  u dagelijks contact blijven opnemen
met afd. Reserveringen 024-3823110, reservering@museumparkorientalis.nl. 

Hier komt de kleurrijke wereld van jodendom christendom en islam tot leven

 

10 juni 2017 Startlocatie KRO Kerken en Kapellen dag

17 juni 2017 Startlocatie NCRV Kerken in zicht

@MpOrientalis
Palmzondag? Kent u het verhaal hiervan? Sluit aan bij onze open themarondleiding en wandel ook mee met Maria Magdal… https://t.co/GyRuDlfnJs
Museumpark Orientalis is één van deze parken! https://t.co/ltGcQydlud https://t.co/auPiJzcTaq
Heilig Land Stichting Orientalis als startlocatie voor de Omroepen! #Ledendagen #juni2017 #Gospelchoirshttps://t.co/cRCoQHSJpU
“Er is veel over mij verteld en opgeschreven. Sommigen noemen mij een zondares, maar ik kreeg een nieuw leven!" No… https://t.co/KjJzUyNUyl

 

profetenlaan 2
6564 BL Heilig landstichting 

 

PAASPROGRAMMA klik hier

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Nederlands