Kinderfeestje 'Anders dan anders'

Ben je binnenkort jarig en wil je het allerleukste kinderfeestje vieren?

Kom dan naar het Heilig Land, een locatie die je nergens anders vindt…

Hiermee verras je je vriendjes en vriendinnetjes met een bijzonder feestje. Je kunt kiezen uit een Romeins of een Woestijnfeest! 

Romeins feest

Tijdens het Romeinse feest word je bij binnenkomst in het park ontvangen door een Romein. Ook jij en je vriendjes en vriendinnetjes verkleden zich als een echte Romein. De jarige Job mag kiezen uit twee van de Romeinse activiteiten die je in het museumpark kunt doen, zoals fresco’s maken, vilten, weven of fibula’s maken. Daarna kun je nog een speurtocht maken.

Woestijnfeest

Bij binnenkomst in het park word je ontvangen door een van de bewoners van het Bedoeïenenkamp. Jij en jouw vriendjes en vriendinnetjes verkleden zich ook als Bedoeïenen. Je gaat mee naar het tentenkamp en daar leer je henna schilderen en tegeltjes maken met Arabische motieven. Daarna kun je nog een speurtocht maken. 

Een uniek kinderfeestje voor uw kind!

Wij maken u erop attent dat de kinderfeestjes uitsluitend op woensdag- en zaterdagmiddag om 14.00 uur kunnen plaatsvinden. Het programma duurt ca 2 uur. Reserveer op tijd, minimaal 10 dagen van tevoren, dan zorgen wij voor een geslaagd feestje!


Prijzen

De activiteit geldt voor minimaal 8 kinderen. U betaalt € 108,-. Heeft u minder dan 8 kinderen bij u, dan betaalt u alsnog € 108,-. Ieder extra kind € 13,50.
Als u gebruik wil maken van museumkaarten dan betaalt u € 10 per kind.

Begeleiders betalen € 8,50 of gratis met een museumkaart.

Het feestje kunt u afsluiten in onze authentieke Romeinse Herberg. Daar krijgen de kinderen  een frietje in Romeinse stijl of woestijnstijl met een glaasje fris en een keuze uit waterijsje. Dit arrangement kost € 4,75 per kind. Kiest u voor een extra snack bij een frietje, dan wordt het arrangement € 6,75. Probeert uzelf onze Bedoeïenenkoffie -thee uit! 

Opgave via onderstaand formulier. Voor meer informatie belt u 024 -3823110.

* verplichte velden

Wij zijn open van dinsdag t/m zondag!

Voor informatie en boekingen kunt  u dagelijks contact blijven opnemen
met afd. Reserveringen 024-3823110, reservering@museumparkorientalis.nl. 

Hier komt de kleurrijke wereld van jodendom christendom en islam tot leven

 

10 juni 2017 Startlocatie KRO Kerken en Kapellen dag

17 juni 2017 Startlocatie NCRV Kerken in zicht

@MpOrientalis
Palmzondag? Kent u het verhaal hiervan? Sluit aan bij onze open themarondleiding en wandel ook mee met Maria Magdal… https://t.co/GyRuDlfnJs
Museumpark Orientalis is één van deze parken! https://t.co/ltGcQydlud https://t.co/auPiJzcTaq
Heilig Land Stichting Orientalis als startlocatie voor de Omroepen! #Ledendagen #juni2017 #Gospelchoirshttps://t.co/cRCoQHSJpU
“Er is veel over mij verteld en opgeschreven. Sommigen noemen mij een zondares, maar ik kreeg een nieuw leven!" No… https://t.co/KjJzUyNUyl

 

profetenlaan 2
6564 BL Heilig landstichting 

 

PAASPROGRAMMA klik hier

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Nederlands