Rondleidingen

Uw dag in het museumpark is niet compleet zonder een rondleiding. Vooral als het uw eerste bezoek is. Tijdens de rondleidingen maakt u kennis met alle facetten en kenmerken van het museum; prachtige natuur, verschillende culturen, religies en heerlijk eten en drinken. U krijgt de tijd het mooie museumpark volledig in u op te nemen en te genieten van alles wat u tegenkomt. Op deze pagina vindt u verschillende rondleidingen die u kunt boeken. 

 

Rondleiding Ontdek de kleurrijke wereld van Jodendom, Christendom en Islam

Het museum biedt een rondleiding aan rond het thema cultuur en religie. Wandel mee met een gids en ontdek de culturen en religies van het Midden-Oosten. Een rondleiding duurt gemiddeld twee uur. U kunt een rondleiding met maximaal 25 personen volgen. U betaalt per rondleiding € 55,- exclusief de entreeprijs. Aanvangstijden zijn in overleg.

Rondleiding Rijksmonument Heilig Land Stichting

Museumpark Orientalis en het aangrenzende Begraaf- en Gedenkpark Heilig Landstichting hebben vele rijksmonumenten op hun terreinen. De rondleider neemt u mee door meer dan 100 jaar geschiedenis van Heilig Land Stichting en voert u langs de rijksmonumenten met hun bijzondere verhalen. Bekijk onder andere het Hof van Olijven, de berg Golgotha, het joodse Sanhedrin en het Paleis van Pilatus. Een rondleiding duurt gemiddeld 2,5 uur. U kunt een rondleiding met maximaal 25 personen volgen. U betaalt per rondleiding € 55,- exclusief de entreeprijs. Aanvangstijden zijn in overleg.

Reserveren

U dient een rondleiding minimaal 7 dagen van tevoren reserveren via onderstaand contactformulier. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de afdeling reserveringen. Email: reservering@museumparkorientalis.nl  of via telefoonnummer 024-3823110. Onze afdeling Reserveringen is van maandag t/m donderdag tussen 10.00 tot 16.00 uur bereikbaar.

De Cenakelkerk

De indrukwekkende Cenakelkerk is ook te bezichtigen op afspraak. Adres: Pastoor Rabouplein 1, 6564 BP Heilig Landstichting. Telefoon: 024-3222165. 

* verplichte velden

Wij zijn open van dinsdag t/m zondag!

Voor informatie en boekingen kunt  u dagelijks contact blijven opnemen
met afd. Reserveringen 024-3823110, reservering@museumparkorientalis.nl. 

Hier komt de kleurrijke wereld van jodendom christendom en islam tot leven

 

10 juni 2017 Startlocatie KRO Kerken en Kapellen dag

17 juni 2017 Startlocatie NCRV Kerken in zicht

@MpOrientalis
Palmzondag? Kent u het verhaal hiervan? Sluit aan bij onze open themarondleiding en wandel ook mee met Maria Magdal… https://t.co/GyRuDlfnJs
Museumpark Orientalis is één van deze parken! https://t.co/ltGcQydlud https://t.co/auPiJzcTaq
Heilig Land Stichting Orientalis als startlocatie voor de Omroepen! #Ledendagen #juni2017 #Gospelchoirshttps://t.co/cRCoQHSJpU
“Er is veel over mij verteld en opgeschreven. Sommigen noemen mij een zondares, maar ik kreeg een nieuw leven!" No… https://t.co/KjJzUyNUyl

 

profetenlaan 2
6564 BL Heilig landstichting 

 

PAASPROGRAMMA klik hier

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Nederlands