De Romeinse Herberg

De Romeinse Herberg spreekt met haar sfeervolle uiterlijk in de pittoreske Romeinse stadsstraat tot de verbeelding: een houten veranda, kleine raampjes waardoor een glimp op te vangen is van de authentieke bar en natuurlijk de geuren en kleuren van de meest authentieke gerechten. Onze pure Romeinse, Arabische en joodse gerechten zijn nergens anders in de omgeving te verkrijgen. Het lonkt dan ook eens heerlijk te komen lunchen of een kop koffie te drinken met authentiek en versgebakken zoetwaar.

Arrangementen voor groepen in de Romeinse Herberg seizoen 2017

Van toepassing op groepen vanaf 20 volwassen personen; die van tevoren zijn aangemeld bij afdeling Reservering, ook te reserveren via onderstaand formulier.


Deze arrangementen zijn exclusief de entreeprijs. De keuze is aan u!

Arrangement 'Hemels'
Koffie 2 x met Hemelse koek
5,25 Euro per persoon

Arrangement 'Mazzeltov'
Lunch: Soep, Romeins brood met rauwkost, kaas, tonijn of gevogelte, koffie/thee
10,50 Euro per persoon

Arrangement 'Nazareth'
Warme lunch: Dagschotel, koffie met zuidvruchten
14,50 Euro per persoon

 

* verplichte velden

Beleef het museum

 

Welkom in Museumpark Orientalis Heilig Land Stichting! De kleurrijke wereld van het Jodendom, Christendom en de Islam komt hier tot leven. Orientalis is een 30 hectare groot Rijksmonument waar beleving, architectuur en natuur samenkomen. In onze drie themadorpen – het Joodse dorp, het Arabische dorp en de Romeinse straat – kunt u op een leerzame en leuke manier culturen en religie beleven.

 

 

 

 

  Nederlands