Bezoekersinformatie

_______________________________________________________________________________________________________
Openingstijden 2017

Het museumseizoen loopt van 1 maart t/m 29 oktober 2017. 
Geopend van dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Ook geopend op 2e Paasdag en 2e Pinksterdag.

Gesloten: 's Maandags (m.u.v. de feestdagen), Koningsdag en op 17 t/m 21 juli 2017.

Toegangsprijzen 2017:

Kinderen (4 t/m 15 jaar)                                                                                        €  6,00 p.p.
Volwassenen (16 jaar en ouder)                                                                        €  10,00 p.p.
Groepsprijs kinderen vanaf 20 volledig betalende personen              €   5,00 p.p.
Groepsprijs volwassenen vanaf 20 volledig betalende personen      €   8,50 p.p.
Gezinsticket (2 volwassenen + 2 kinderen)                                                  €  28,00
CJP 5% korting op de entree                                                                             Op vertoon van CJP pas

GRATIS:
Kinderen 0 t/m 3 jaar
Museumkaart (MK)
Rolstoelbegeleiders
Vrienden van Museumpark Orientalis

Museumkaart geldig

*Voor € 59,90 heeft u een jaar lang een persoonlijke Museumkaart, uw sleutel tot meer dan 400 Nederlandse musea. En voor jongeren tot en met 18 jaar al voor € 32,45.

Parkeren

Er is een uitgebreide parkeerterrein bij het museum. Een parkeermunt kost € 3,50 en is verkrijgbaar bij de kassa. Gratis parkeergebied voor touringcar plus de buschauffeur krijgt een gratis kop koffie.

Het is toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen

Wilt u zich een mooie middag vermaken in het museumpark? Samen of met de kids? Natuurlijk is het mogelijk zelf uw eten en drinken mee te nemen. Op het park zijn hiervoor picknickplaatsen te vinden en natuurlijk kunt u zelf een kleed meenemen om midden in te natuur heerlijk te genieten. Ook zijn er horecagelegenheden aanwezig: In de  Romeinse stadsstraat de Romeinse Herberg. De bouwstijl en inrichting van de herberg zijn geïnspireerd op Romeinse architectuur. Simon uit Galilea is, sinds 1990, gastheer van de Romeinse Herberg. U kunt hier genieten van heerlijke gerechten, zoetwaar en van de authentieke sfeer. Vooraan in het museum kunt u genieten van allerlei lekkers en uitrusten op het terras van Parkcafé Boom met uitzicht op de Liburna.

Bereikbaarheid

Vanaf Centraal Station Nijmegen neemt u buslijn 3, uitstappen bij halte Museumpark Orientalis. Of u neemt buslijn 5 of 25 in de richting Groesbeek, halte Sionsweg. Buslijn 3 stopt voor onze ingang!

Honden

Honden zijn welkom in het museum, mits ze aangelijnd zijn.

Toegankelijkheid

Trek uw wandelschoenen aan en geniet van ons park. Het museumpark is gelegen in een heuvelachtig terrein en de wegen zijn niet geasfalteerd. De meeste locaties zijn met hulp toegankelijk voor rolstoelen. Voor personen die slecht ter been zijn, zijn bij de kassa enkele rolstoelen aanwezig en deze kunnen niet worden gereserveerd.

Museumwinkel Mazzeltov

Voor een blijvende herinnering aan het museum is een bezoek aan Mazzeltov in de Jeruzalemse stadsstraat een aanrader! U kunt er terecht voor authentieke producten uit het Midden-Oosten, zoals aardewerk, glaswerk en kleding. Daarnaast is er een collectie (kinder)boeken, bijbels en sieraden te vinden. De gastvrouw vertelt u met liefde over de producten en ook voor kinderen is er genoeg te koop.

Wij zijn open van dinsdag t/m zondag!

Voor informatie en boekingen kunt  u dagelijks contact blijven opnemen
met afd. Reserveringen 024-3823110, reservering@museumparkorientalis.nl. 

Hier komt de kleurrijke wereld van jodendom christendom en islam tot leven

 

10 juni 2017 Startlocatie KRO Kerken en Kapellen dag

17 juni 2017 Startlocatie NCRV Kerken in zicht

@MpOrientalis
Palmzondag? Kent u het verhaal hiervan? Sluit aan bij onze open themarondleiding en wandel ook mee met Maria Magdal… https://t.co/GyRuDlfnJs
Museumpark Orientalis is één van deze parken! https://t.co/ltGcQydlud https://t.co/auPiJzcTaq
Heilig Land Stichting Orientalis als startlocatie voor de Omroepen! #Ledendagen #juni2017 #Gospelchoirshttps://t.co/cRCoQHSJpU
“Er is veel over mij verteld en opgeschreven. Sommigen noemen mij een zondares, maar ik kreeg een nieuw leven!" No… https://t.co/KjJzUyNUyl

 

profetenlaan 2
6564 BL Heilig landstichting 

 

PAASPROGRAMMA klik hier

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Nederlands